CONFERÈNCIES » Educar per a la felicitat

Educar per a la felicitat

Educar els nostres fills i filles per a què siguin feliços i resilients davant les dificultats

Públic al qual va dirigit:

Ampes, famílies, població en general.

Objectius de la conferència/formació:

Aquesta xerrada ofereix eines i recursos concrets i útils per educar els nostres fills i filles perquè siguin feliços i resilients davants les dificultats de la vida. La formació trenca molts tòpics que ens impedeixen posar límits amorosos als infants però que, alhora, serveixen per potenciar les seves capacitats i fer-los créixer amb fortalesa i felicitat. Reflexionem sobre el significat de la paternitat i la maternitat, sobre l'amor i què vol dir estimar i com podem aprendre a estimar bé els nostres fills i filles.

En acabar la xerrada hem de tenir recursos concrets i pràctics, així com una comprensió més profunda per tal de saber generar conscientment vincles positius amb els nostres filles i fills i ajudar-los a viure més feliços i més segurs.

Necessitats tècniques:

Una sala acollidora on poder reflexionar en veu alta i dialogar amb les persones assistents.

Metodologia i duració:

La sessió és fonamentalment pràctica i es parteix de les necessitats i les preguntes que, només començar, plantegen les persones assistents. D’aquesta manera, la xerrada-formació s’adapta totalment al grup de persones que hi participen.

La duració òptima oscil·la entre hora i mitja i dues hores.

PREU: 470 € *

* Més el transport i les dietes si fos necessari (consultar)

Totes les sessions es facturen a nom de Boira Editorial, Formació i Serveis S.L. i s’abonen mitjançant una transferència per facilitar la transferència fiscal en relació a Hisenda.

IMPARTEIX: DANIEL GABARRÓ

Daniel Gabarró és mestre en cinc especialitats diferents reconegudes. Psicopedagog i llicenciat en Humanitat, és expert en Programació Neuro Lingüística (una branca de la psicologia aplicada) i Diplomat en Gestió i Organització d’Empreses.

En el món educatiu, compta amb una llarga experiència impartint classes en educació infantil, primària i secundària durant vint-i-cinc anys. Actualment es dedica a escriure, assessorar i donar classes en diversos màsters i cursos de post-grau de diversa índole a la Universitat de Lleida. Així mateix, també és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i ha impartit formacions en diverses universitats nacionals i Iberoamericanes com a professor convidat. A grans trets, combina les conferències, la formació i l’assessorament amb la psicologia transpersonal. El seu ofici és il·luminar la realitat, transformar positivament la vida de les persones i dels centres educatius trobant mètodes més fàcils, feliços i eficaços de relacionar-nos i treballar.

Col·labora, des de fa més de deu anys, en el programa de Catalunya Ràdio, “L’ofici de viure” i “L’ofici d’educar” que ofereix eines emocionals per a la vida diària i per a l’escola. Paral·lelament, també participa com a col·laborador d’altres programes de ràdio, premsa i televisió, mentre dirigeix formacions empresarials i grups de creixement personal en ciutats com Barcelona, Lleida o Madrid.

En quant a publicacions, compta amb nombrosos llibres i materials de temàtica diversa: tècniques d’estudi, llenguatge, tècniques d’investigació, didàctica de l’ortografia, evolució moral o fracàs escolar, entre d’altres. Molts d’ells es poden trobar a https://boiraeditorial.com i es poden descarregar de forma gratuïta en PDF o comprar-los en format paper.

CONTRACTACIÓ:

Per contractar una conferència, pots enviar un correu electrònic a info@boiraeditorial.com, o omplir el següent formulari:

  El teu nom: *

  El teu correu electrònic: *

  Escola o centre educatiu:

  El teu Missatge: *

  ------------------------

  Abans d'enviar, has de llegir la informació referent a la Protecció de Dades.

  Autoritzo el tractament de les meves dades personals