Les cosmovisions socials: la peça que faltava (català)

16,95

El desenvolupament integral de la ciutadania i el seu impacte sociopolític

És imprescindible usar la renda per càpita com un indicador predictiu del fracàs escolar, del tipus de consum o de l’esperança de vida. L’eix socieconòmic és clau per dissenyar polítiques amb probabilitats d’èxit.

El mateix passa amb altres eixos fonamentals com, per exemple, el gènere o l’edat.

En aquest llibre presentem un nou eix: les Cosmovisions Socials., Aquest eix té  una potència explicativa i predictiva igual o superior als anteriors.

Una eina clau per comunicar-nos millor políticament i analizar i transformar més adequadament la realitat. Aquesta és la peça que faltava.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Avui ningú se sorprèn quan usem la renda per càpita com un indicador predictiu del fracàs escolar, del tipus de consum o de l’esperança de vida. No és possible dissenyar polítiques públiques sense tenir en compte l’eix socieconòmic.

Igual passa amb altres eixos fonamentals com, per exemple, el gènere. O, en el camp de la política, l’eix esquerra-dreta.

Sense el mapa que ofereixen aquests eixos seria molt més difícil guiar-nos en el món sociopolític.

En aquest llibre volem presentar un nou eix  basat en sòlides evidències científiques, però quasi desconegut i molt poc usat en la pràctica.

Creiem que gaudeix d’una potència explicativa, fins i tot superior als anteriors: l’eix de les Cosmovisions Socials.

Un eix nou que, unit als anteriors, ha de permetre anàlisis més profundes i realistes, i proporcionar, a les polítiques que volen transformar la societat, més garanties d’èxit.

Aquesta és la peça que faltava.

ISBN: 978-84-16680-78-8
Páginas: 208
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Jaume López.

Doctor en ciència política (Universitat Pompeu Fabra) i màster en filosofia de les ciències socials (London School of Economics and Political Science, Regne Unit).

Imparteix docència a diverses universitats: Universitat Pompeu Fabra, Universitat Oberta de Catalunya, així com a l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals.

Autor de diversos llibres i estudis. Pioner i referent en temes de cosmovisions (wordviews), així com en innovació democràtica i espistemologia de les ciències socials.


Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.