El dolor és amor retingut

El dolor és amor retingut

9,00

El propòsit d’aquest llibre és ajudar-te a mirar la vida amb els ulls nous, innocents i alegres del nadó que vas ser en néixer.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

El propòsit d’aquest llibre és ajudar-te a mirar la vida amb els ulls nous, innocents i alegres del nadó que vas ser en néixer.

SOBRE L’AUTOR:

Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal. Professionalment és empresari, conferenciant i formador.

També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d’autoconeixement per viure amb major consciència.

Més informació a danielgabarro.com

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “El dolor és amor retingut”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *