Fracàs escolar?

Fracàs escolar?

Una breu, clarivident i punyent anàlisi dels veritables motius del fracàs escolar.

L’assaig de Daniel Gabarró posa en evidència una veritat que sembla que ha passat desapercebuda a les persones responsables i implicades en el procès educatiu: la coeducació i el gènere són l’única solució assequible contra el fracàs escolar.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

«Un breve, clarividente y punzante análisis de los verdaderos motivos del fracaso escolar (…), el ensayo de Daniel Gabarró pone en evidencia una verdad que parece que ha pasado desapercibida a las personas responsables e implicadas en el proceso educativo: la coeducación y el género son la única solución asequible contra el fracaso escolar.»

SOBRE L’ AUTOR:

Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d’autoconeixement per viure amb major consciència.

Més informació a danielgabarro.com

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Fracàs escolar?”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *