5-valores-para-crear-riqueza
5 valors per crear riquesa

5 valors per crear riquesa

10,00

Aquest llibre t’ofereix eines concretes i pràctiques per crear riquesa a la teva vida.

T’explica com expressar, conscientment, aquests 5 valors concrets per relacionar-te amb el diner i el treball de forma abundant, pròspera i feliç. 5 valors per crear riquesa no és un llibre teòric, sinó totalment pràctic, on s’explica allò que l’autor, en Daniel Gabarró, ha comprès i comprovat a la seva vida empresarial. En aplicar-ho, comprovaràs la seva exactitud.

La prosperitat, l’abundància i la riquesa s’inicien al nostre interior amb l’expressió de 5 valors concrets: coneix quins són i com expressar-los.

A més, el llibre també t’ajudarà a localitzar i eliminar els bloquejos econòmics habituals que impedeixen molta gent gaudir d’una vida abundant i pròspera.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

Aquest llibre t’ofereix eines concretes i pràctiques per crear riquesa a la teva vida.

T’explica com expressar, conscientment, aquests 5 valors concrets per relacionar-te amb el diner i el treball de forma abundant, pròspera i feliç. 5 valors per crear riquesa no és un llibre teòric, sinó totalment pràctic, on s’explica allò que l’autor, en Daniel Gabarró, ha comprès i comprovat a la seva vida empresarial.

En aplicar-ho, comprovaràs la seva exactitud.

La prosperitat, l’abundància i la riquesa s’inicien al nostre interior amb l’expressió de 5 valors concrets: coneix quins són i com expressar-los. A més, el llibre també t’ajudarà a localitzar i eliminar els bloquejos econòmics habituals que impedeixen molta gent gaudir d’una vida abundant i pròspera.

SOBRE L’AUTOR:

Daniel Gabarró és diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en humanitats i expert en PNL (programació neurolingüística). Actualment exerceix d’empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador.
Especialitzat en temes d’espiritualitat i consciència, tant a nivell individual, com per empreses i d’altres organitzacions. Té diversos llibres i materials publicats. Participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, L’ofici de viure i L’ofici d’educar de Catalunya Ràdio.
Més informació a danielgabarro.com

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “5 valors per crear riquesa”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *