Empresa-i-espiritualitat
Empresa i espiritualitat

Empresa i espiritualitat

10,00

L’espiritualitat és el camí que ens porta a descobrir la nostra essència.

La vida laboral no pot estar al marge d’aquest descobriment, perquè l’empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior d’autoconeixement.

L’autor és sherpa espiritual i empresari. Dirigeix la seva empresa amb criteris que inclouen una visió espiritual i, en fer-ho, l’èxit es converteix en inevitable.

A Empresa i espiritualitat, Daniel Gabarró reflexiona sobre la seva experiència empresarial i sobre el vincle entre l’empresa i l’espiritualitat tot oferint orientacions útils.

Aquest llibre està disponible en descàrrega gratuïta en PDF: [DESCARREGAR PDF]

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

L’espiritualitat és el camí que ens porta a descobrir la nostra essència. La vida laboral no pot estar al marge d’aquest descobriment, perquè l’empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior d’autoconeixement. L’autor és sherpa espiritual i empresari. Dirigeix la seva empresa amb criteris que inclouen una visió espiritual i, en fer-ho, l’èxit es converteix en inevitable. A Empresa i espiritualitat, Daniel Gabarró reflexiona sobre la seva experiència empresarial i sobre el vincle entre l’empresa i l’espiritualitat tot oferint orientacions útils. SOBRE L’AUTOR: Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions. En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal. Professionalment és empresari, conferenciant i formador. També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida. Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d’autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.com

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Empresa i espiritualitat”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *