revolucio-sense-enemics
Revolució sense enemics

Revolució sense enemics

10,00

Aquest és un llibre senzill però no innocent. La seva intenció és transformar les persones que el llegeixin.

A través d’aquestes pàgines li volem mostrar una visió global de la realitat social i econòmica actual, perquè comprengui els problemes que hi ha i com resoldre’ls. Esperem que sigui una visió clara, comprensible i argumentada.

A més, li oferirem estratègies perquè s’impliqui en la transformació de la societat i sigui part de la solució que necessitem.

Aquest llibre està disponible en  PDF: [DESCARREGAR PDF]

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

Aquest és un llibre senzill però no innocent. La seva intenció és transformar les persones que el llegeixin. A través d’aquestes pàgines li volem mostrar una visió global de la realitat social i econòmica actual, perquè comprengui els problemes que hi ha i com resoldre’ls. Esperem que sigui una visió clara, comprensible i argumentada. A més, li oferirem estratègies perquè s’impliqui en la transformació de la societat i sigui part de la solució que necessitem.
SOBRE L’AUTOR: Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions. En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal. Professionalment és empresari, conferenciant i formador. També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida. Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d’autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.com

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Revolució sense enemics”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *