Dominar els problemes matemàtics (3)

Dominar els problemes matemàtics (3)

12,00

3r de primària – D’una operació amb les quatre operacions bàsiques

Aquest quadern, pensat per a tercer de primària, té com a objectiu presentar el procés mental necessari per resoldre problemes matemàtics d’una manera clara i senzilla. En les pàgines següents, el vostre alumnat aprendrà a resoldre problemes de suma-resta i de multiplicació-divisió d’una operació. Com ho aprendrà? Identificant les relacions bàsiques existents entre les dades.

En qualsevol problema matemàtic sempre hi ha una relació entre les dades que cal descobrir per saber com resoldre’l.

Aquest quadern ensenya a descobrir aquesta relació entre les dades, ensenya a pensar matemàticament.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

3r de primària – D’una operació amb les quatre operacions bàsiques

Aquest quadern, pensat per a tercer de primària, té com a objectiu presentar el procés mental necessari per resoldre problemes matemàtics d’una manera clara i senzilla.

En les pàgines següents, el vostre alumnat aprendrà a resoldre problemes de suma-resta i de multiplicació-divisió d’una operació. Com ho aprendrà? Identificant les relacions bàsiques existents entre les dades.

En qualsevol problema matemàtic sempre hi ha una relació entre les dades que cal descobrir per saber com resoldre’l. Aquest quadern ensenya a descobrir aquesta relació entre les dades, ensenya a pensar matemàticament.

SOBRE L’AUTOR:

Francisco Javier López Apesteguía és mestre, psicòleg i especialista en audició i llenguatge. És expert en didàctica de les matemàtiques amb més de vint-i-sis anys d’experiència docent.

Ha creat aquest material, nascut de la seva pràctica a l’aula, per ajudar el professorat en la seva tasca diària i, en especial, l’alumnat amb dificultats.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Dominar els problemes matemàtics (3)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *