Dominar els problemes matemàtics (ESO)

Dominar els problemes matemàtics (ESO)

12,00

ESO – D’una i de dues operacions i de diverses operacions per dos camins diferents. Inclou problemes de fraccions, SMD, àrees i volums.

Començar l’ESO és una experiència extraordinària si els coneixements de primària es dominen amb seguretat.

No obstant això, bona part de l’alumnat comença secundària amb llacunes importants en l’àmbit matemàtic. Aquest fet condiciona, no només el seu èxit acadèmic, sinó també la seva autoestima.

Per aquest motiu, aquest quadern, destinat a primer cicle d’ESO, pretén englobar en un únic material una metodologia pràctica, senzilla i eficaç per dominar els problemes matemàtics definitivament.

A diferència d’altres propostes, aquest quadern presenta el procés mental per resoldre exitosament qualsevol problema matemàtic bàsic.

ISBN: 978-84-1668031-3

Pots descarregar una mostra del quadern, fent CLIC AQUÍ

25% DTE. i ENVIAMENT GRATUÏT comprant 20 o més unitats.

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

ESO – D’una i de dues operacions i de diverses operacions per dos camins diferents. Inclou problemes de fraccions, SMD, àrees i volums.
Començar l’ESO és una experiència extraordinària si els coneixements de primària es dominen amb seguretat. No obstant això, bona part de l’alumnat comença secundària amb llacunes importants en l’àmbit matemàtic.
Aquest fet condiciona, no només el seu èxit acadèmic, sinó també la seva autoestima. Per aquest motiu, aquest quadern, destinat a primer cicle d’ESO, pretén englobar en un únic material una metodologia pràctica, senzilla i eficaç per dominar els problemes matemàtics definitivament.
A diferència d’altres propostes, aquest quadern presenta el procés mental per resoldre exitosament qualsevol problema matemàtic bàsic. Així, oferim una base matemàtica sòlida per abordar qualsevol tipus de problema futur amb garanties.
La clau és identificar correctament quines relacions s’estableixen entre les dades.
D’aquesta manera, no importen les xifres o les operacions que requereixi el problema, sinó esbrinar com s’interconnecten les dades. Integrant aquest mètode, estem generant una ment matemàtica capaç de resoldre problemes d’una, dues o més operacions per camins diferents, incloent-hi problemes que impliquen percentatges, volums, fraccions, etc.
SOBRE L’AUTOR:
Francisco Javier López Apesteguía és mestre, psicòleg i especialista en audició i llenguatge. És expert en didàctica de les matemàtiques amb més de vint-i-sis anys d’experiència docent.
Ha creat aquest material, nascut de la seva pràctica a l’aula, per ajudar el professorat en la seva tasca diària i, en especial, l’alumnat amb dificultats.

banner logotip personalitzat cat

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Dominar els problemes matemàtics (ESO)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *