Dominar l’ortografia (Català)

15,00

Unir ortografia i memòria visual

DOMINAR L’ORTOGRAFIA és un innovador quadern que ensenya el gest mental visual que realitzen les persones amb bona ortografia.

Les faltes es redueixen entre un 50 i un 80 % en pocs mesos. Recomanat a partir de 4t de primària.

Una vegada s’ha interioritzat aquest gest visual, l’ortografia s’integra amb facilitat i sense esforç.

Es tracta d’un mètode, sovint conegut com el «mètode Gabarró«, està basat en la programació neurolingüística, una branca aplicada de la psicologia.

25% DTE. i ENVIAMENT GRATUÏT comprant 20 o més unitats.

Si ets docent i vols demanar una MOSTRA GRATUÏTA pel teu centre, clica aquí.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Què fer amb l’alumnat que no millora en ortografia?

Doncs deixar de fer el mateix de sempre si volem obtenir resultats diferent!

Els dictats, les normes, les sopes de lletres, el posar la lletra que falta, els quaderns d’ortografia tradicionals… no els funcionen!

Necessiten aprendre a VEURE LES PARAULES a la seva ment. Necessiten aprendre el gest mental visual que fan les persones amb bona ortografia.

Això és, exclusivament, el que ensenya aquest innovador quadern escolar.

En fer-lo servir les faltes ortogràfiques es reduiran entre un 50 i un 80 % en pocs mesos.

Un cop han interioritzat aquest gest mental aprenen amb facilitat i sense esforç.

Aquest quadern es pot fer ser a casa o a classe a partir de 4t de primària, també a secundària, a graus mitjos o superiors de formació professional o en persones adultes.

ISBN:  978-84-16680-83-2
Páginas: 54
Medidas: dina4 210x297 mm
Encuadernado: Grapado
Idioma: Català

Daniel Gabarró:

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en processos i marcs mentals, per obtenir resultats útils a l’escola i a la vida quotidiana.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Al món escolar és conegut per oferir eines pràctiques que ensenyen a pensar: ortografia, processos mentals aplicats als problemes matemàtics, com potenciar l’autoestima i els valors de l’alumnat, la prevenció de bullying… Sovint fa formacions online o presencials a escoles i instituts, a més de cursos d’autoconeixement i per les administracions públiques.

A Boira Editorial trobaràs més material escolar seu: Marqueting per a Escoles, Plan anti-Bullying, quadern escolar per aprendre les taules de multiplicar amb la meitat de temps i esforç, com ensenyar els problemes matemàtics o l’ortografia…

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio. També té diversos llibres d’assaig i de creixement personal perquè, en Daniel Gabarró, mira les persones com un tot integral on l’entorn social no s’ignora.