Temps difícils, accions sàvies (català)

12,50

Aprofitar els conflictes socials per créixer interiorment

L’actual moment polític i social és intens: conflictes territorials, desafecció política, absència de valors, notícies manipulades, corrupció… Vells coneguts de tots nosaltres.

Aquest llibre t’ofereix, d’una manera clara i directa, criteris per saber com actuar socialment, especialment en moments convulsos.

En altres paraules, busca explicar-te com aprofitar els moments polítics per créixer interiorment.

Perquè, a pesar de les dificultats, és possible mantenir la nostra pau interior i, alhora, actuar perquè la societat i les persones avancin.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Cap societat serà totalment pacífica perquè les societats avancen i ho fan a partir dels punts de conflicte.

Per això, el moment polític i social actual és intens.

I totes i tots necessitem eines per saber com i on hem d’actuar per mantenir la nostra pau interior inalterada i, alhora, ajudar a avançar la societat i les persones que la composen.

El llibre et vol oferir, d’una manera clara i senzilla, criteris per saber com actuar de forma sàvia, especialment en temps difícils.

T’explicarà com aprofitar els moments polítics actuals per créixer interiorment i, alhora, tenir criteris aplicables en qualsevol context social: des d’una reunió de veïnes i veïns, fins a un conflicte polític qualsevol. Juntament amb aquests criteris, també trobaràs propostes de verificació i suggeriments perquè els puguis dur a la pràctica a la teva vida quotidiana.

Creure que allò que passa no té ressò en les nostres vides és un error. Nosaltres i la realitat som una única cosa. Per tant, aprofitem el moment. T’hi atreveixes?

ISBN: 978-84-16680-36-8
Páginas: 116
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.