Lideratge conscient (català)

14,96

Orientacions per aprendre a liderar

Quan l’exterior no determini la teva conducta, seràs un líder confiable.

El llibre Lideratge conscient t’ensenya a aconseguir-ho.

Aprendràs a potenciar el millor de les persones, a fer-les conscients del diamant que duen dins i despertar el seu autocompromís.

Lideratge conscient és un llibre breu, que va al gra, amb força consells i informacions pràctiques., per no fer-te perdre el temps amb anècdotes i històries no fonamentals.

Sintetitza continguts que són útils per liderar qualsevol equip: famílies, empreses, claustres, personal sanitari, sindicats, grups esportius, associacions…

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Quan podràs liderar?

Quan l’exterior no determini la teva conducta, llavors sí podràs liderar.

El llibre Lideratge conscient et dona orientacions per aconseguir-ho.

Aprendràs a potenciar el millor de les persones, a fer-les conscients del diamant que duen dins i despertar el seu autocompromís.

Lideratge conscient és un llibre breu, que va al gra, amb forces quantitat de consells i informacions pràctiques útils i pràctiques per liderar empreses i qualsevol equip: famílies, claustres, personal sanitari, sindicats, grups esportius, associacions…

ISBN: 978-84-15218-86-9
Páginas: 62
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.