Empresa i espiritualitat (català)

14,96

Treball laboral coherent amb la nostra Essència

L’espiritualitat és el camí que ens porta a  descobrir la nostra Essència.

La nostra vida laboral no pot estar al marge d’aquesta Essència, perquè l’empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior.  No tenim dues vides, la profana i la sagrada, Només en tenim una: aprofitem-la.

A Empresa  espiritualitat, Daniel Gabarró contesta diverses preguntes que li planteja l’entrevistador.

Per tant, és un llibre reflexiu que aborda temes diversos. Es tracta de llegir-lo a poc a poc i de deixar-se inspirar per afirmacions concretes i, després de digerir-les, seguir degustant del llibre.

Moltes persones volen integrar vida laboral i autoconeixement de forma conscient: aquest llibre és per a elles.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

La vida laboral no pot estar al marge d’aquest descobriment, perquè l’empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior d’autoconeixement.

Aquest llibre ofereix una sèrie de reflexions, en format entrevista, que poden inspirar-te per gaudir d’una vida professional coherent.

A Empresa i espiritualitat, en Daniel Gabarró reflexiona sobre la seva experiència empresarial i sobre el vincle entre l’empresa i l’espiritualitat tot oferint orientacions útils.

Si busques integrar la teva vida laboral i interior, aquest llibre és per a tu.

 

Muchas personas quieren integrar vida laboral y autoconocimento de forma consciente: este libro se he escrito pensando en ellas.

ISBN: 978-84-15218-88-3
Páginas: 88
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.