el-dolor-es-amor-retingut
El dolor és amor retingut (català)

El dolor és amor retingut (català)

12,50

Obrir el cor amb senzillesa

Què necessito? Com cuidar-me i cuidar el món?

Una invitació a degustar 8 temes amb calma, com si et prenguessis una tassa de te mirant una posta de sol, per nodrir-te interiorment.

Aquest llibre et convida a fer una pausa en el camí i reflexionar, mentre et prens temps, sobre temes fundamentals a la teva vida com el perdó, l’amor, la  capacitat creativa del pensament o el valor de l’agraïment.

A més, a cada capítol s’incluen propostes pràctiques per tenir cura del nostre benestar emocional.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Descripción

El tràfec del dia a dia ens empeny a viure la vida d’una manera accelerada, i això fa que ens oblidem de nosaltres i de les necessitats que tenim. És com si estiguéssim conduint un cotxe i no tinguéssim temps per aturar-nos a omplir el dipòsit.

Però, què passarà si no ens aturem?

Aquest llibre ens recorda la importància de fer una pausa en el camí i reflexionar sobre temes que són fonamentals en la nostra vida, com ara el perdó, l’amor, la creació del pensament o el valor de l’agraïment.

A més a més, en cada capítol s’inclouen propostes pràctiques per cuidar el nostre benestar emocional.

——————

Fa uns mesos, Daniel Lumera i Daniel Gabarró van decidir compartir la seva experiència i la seva saviesa en una sèrie de converses online. En cada conversa, s’hi abordava un tema des de dos punts de vista, des de dues perspectives diferents, però des d’una mateixa filosofia de Vida.

Aquestes reflexions són l’origen d’aquest llibre, que s’ha convertit, al seu torn, en una oportunitat per aprofundir més i incloure-hi exercicis i propostes de verificació.

ISBN: 978-84-16680-51-1
Páginas: 96
Medidas: dina4 210x297 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.


Daniel Lumera.

Daniel Lumera és docent i formador internacional. És expert en l’àrea de les ciències del benestar i la qualitat de vida.

És el creador del mètode My Life Design, el disseny conscient de la pròpia vida professional, social i personal; mètode que ha esta desenvolupat amb el reconeixement d’Universitats, organismes de recerca del Sistema Sanitari Nacional Italà i la Global University Network for Innovation de la UNESCO. També s’ha aplicat a l’àmbit internacional en empreses públiques i privades, i en sistemes educatius, sanitaris i penitenciaris.

Se’l considera un referent internacional en la pràctica de la meditació, que ha estudiat i aprofundit amb Anthony Elenjimittan, un deixeble directe de Gandhi, amb qui ha madurat la visió d’una educació basada en la consciència, la interculturalitat, la cooperació i la pau.

Actualment, diregeix la fundació My Life Design i és el president de la International School of Forgiveness (ISF), un projecte formatiu dedicat completament a la divulgació d’una nova idea i experiència del perdó, entés en un sentit laic i universal, per a la transformació de les persones, les relacions i la societat, i per a la resolució de conflictes entre estats, pobles, ètnies i religions.

És l’ideòleg de la Jornada Internacional del Perdó, que es celebra a Roma i que, en les edicions del 2017 i 2018 ha rebut la Medalla del president de la República italiana.