Dominar l’ortografia: el secret per ensenyar ortografia (català)

15,00

Ensenyar a VEURE les paraules

Aquest és un llibre breu que explica, amb propostes pràctiques pas a pas, com treballar l’ortografia a l’escola o a casa per reduir fins un 80% les errades ortogràfiques del teu alumnat.

El secret és senzill: ensenyar a VEURE les paraules a la ment de l’alumnat. És a dir, unir la memòria visual a l’ortografia.

En aplicar aquest sistema, els resultats són notoris per a la gran majoria d’estudiants amb mala ortografia. Basat en el «mètode Gabarró» de bona ortografia.

Fes una ullada a l’índex i veuràs que és totalment pràctic.

Pots comprar el llibre en paper o descarregar-lo gratis en PDF fent CLIC AQUÍ

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Aquest breu llibre explica com cal ensenyar l’ortografia, sigui a classe o a casa, per reduir fins a un 80 % les faltes ortogràfiques del nostre alumnat.

Aquesta proposta és totalment innovadora.

En aquestes pàgines s’exposa amb concisió l’origen dels problemes ortogràfics i s’ofereixen recursos concrets per resoldre’ls.

La perspectiva que ofereix aquest llibre ha estat útil per a centenars de docents i està cridat a transformar la didàctica de l’ortografia, no només del català, sinó també dels altres idiomes als quals ha estat traduït.

Sens dubte, aquest és el llibre que molts equips docents estan esperant per abordar l’ortografia de forma reexida.

ISBN: 978-84-15218-35-7
Páginas: 50
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Daniel Gabarró.

Daniel Gabarró comparteix eines útils, basades en marcs mentals, per obtenir resultats reals.

Acadèmicament, en Daniel és mestre amb 5 especialitats diferents reconegudes, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i diplomat en organització i direcció d’empreses. Ha impartit classes a diverses universitats.

Imparteix conferències i cursos tant a persones interessades en el seu autoconeixement, com a docents i escoles, així com a administracions públiques. Totes les seves formacions tenen un punt en comú: eines pràctiques basades en els models o marcs mentals.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió, com el programa «L’ofici de viure» i «L’ofici d’educar» de Catalunya Ràdio.