Educar amb consciència (català)

16,95

Acompanyar els infants des de l’autoconeixement

Fer de pares i mares és un repte: implica assumir amb força el nostre paper com a progenitors i adults responsables de la nostra pròpia vida.

Educar amb consciència vol dir acompanyar els infants des de la nostra llibertat interior. Implica haver-nos reconciliat amb allò viscut, amb el que va poder ser i amb el que no.

Només quan ens coneixem i acceptem profundament, podem mirar els nostres fills i filles sense càrregues i atendre’ls amb més saviesa, gaudint i aprenent de la relació que ens vincula.

Envío gratis España peninsular y Andorra

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

No podem acompanyar els nostres fills i filles si tenim ferides interiors obertes.

Amb aquest llibre aprenem a mirar les nostres ferides i a sanar-les per no contaminar els nostres fills i filles.

No és res complex, però sí ens cal honestedat.

De fet, fer de pares i mares és un repte: implica assumir amb força el nostre paper com a progenitors i adults responsables de la nostra pròpia vida.

Educar amb consciència vol dir acompanyar els infants des de la nostra llibertat interior.

Només quan ens coneixem i acceptem profundament, podem mirar els nostres fills i filles sense càrregues i atendre’ls amb més saviesa, gaudint i aprenent de la relació que ens vincula.

El llibre que teniu a les mans us ofereix eines per mirar dins vostre i poder acompanyar els vostres infants des de la consciència i la llibertat.

ISBN: 978-84-16680-49-8
Páginas: 136
Medidas: dina5 148 × 210 mm
Encuadernado: Rústica
Idioma: Català

Marta Butjosa i Roca.

El meu nom és Marta Butjosa. Soc llicenciada en Filologia Francesa per la UAB al 1999, i professora de secundària en actiu des del 2001, exercint de tutora en grups de diversitat. Soc mare de dos fills.

Com a docent, he viscut força temps el sense sentit de l’educació. La sensació interna que el camí que estava fent no encaixava amb el meu propi camí. Allò que m’havia dut a la docència no s’estava manifestant en el meu dia a dia, i això em produïa una profunda sensació de malestar.

Creia que hi havia alguna altra manera i, certament, va ser gràcies al treball personal quan la meva feina professional com a docent va agafar una nova direcció.

Simplement vaig descobrir que allò que dona sentit i cohesió a la tasca d’ensenyar és acompanyar l’alumnat en els processos que viuen. Així doncs, a partir del 2008, vaig començar a interessar-me pel creixement personal en educació i vaig realitzar diversos cursos de formació del professorat.

Al 2013, vaig obtenir el Practitioner en PNL i, al curs següent, em vaig formar en pedagogia sistèmica en el Postgrau de Pedagogia Sistèmica de la UAB.

Al 2014, vaig iniciar-me en la teràpia Gestalt, a l’Institut Gestalt de Barcelona, fins l’any 2017. Al mateix temps, he fortmat professorat de secundària en la gestió emocional de l’aula, així com en eines per a la gestió de conflictes.

Aquest camí m’ha permés connectar el meu rol de mare i de docent, des de la llibertat i, alhora, validar la meva pròpia manera de ser i d’actuar.

El meu compromís personal i professional amb l’educació integral de les persones m’ha impulsat a escriure, des del cor, aquest llibre que ara teniu a les mans.